Ens complau donar-vos la benvinguda a CeraRoot CLINIC dels Drs. Oliva, un centre capdavanter d'odontologia biològica i  lliure de metalls. Les nostres principals especialitats són:
1.- implants de ceràmica
2.- extracció segura d'amalgames de mercuri
3.- invisalign
4.- disseny i rehabilitació del somriure
CeraRoot CLINIC va ser fundada l'any 2000 pels dos germans Josep i Xavi Oliva amb l'objectiu de proporcionar a l'odontologia un enfocament biològic i holístic, en combinació amb les tecnologies més avançades i els materials més biocompatibles.

doctors olivaL'any 2004, els germans Oliva van desenvolupar i patentar el sistema d'implants CeraRoot, que és una solució lliure de metall per a la substitució de les dents. Avui en dia, som un centre de referència mundial, i milers de doctors i clíniques del món utilitzen els protocols clínics CeraRoot per proporcionar una atenció dental superior als seus pacients.

El flux de treball digital a CeraRoot CLINIC ens permet oferir corones i restauracions dentals immediates en una única cita amb la tecnologia cad / cam.

La clau del nostre èxit rau en l'equip de CeraRoot CLINIC. Posem molta passió en el nostre treball amb atenció a cada detall. Per tant, podem oferir als nostres pacients tractaments personalitzats d'alta qualitat.

Estem desitjant conèixer-vos i a la vostra família.

Atentament,

Dr. Josep Oliva, Dr. Xavi Oliva, Dra. Andrea Roig.