Slide 10
Slide 9
Slide 8
Slide 7
Slide 6
Slide 5
Slide 4
Slide 3
Slide 1
Slide 2

CeraRoot CLINC és un centre dental que incorpora l'última tecnologia i les últimes novetats en el món dental (microscopi, CEREC 3, equips de sedació, radiografia digital, escàner intra-orals, cad/cam ...). El sistema CeraRoot i CeraCrown ens permet la substitució immediata de les dents amb un implant ceràmic 100% sense metall.
La clínica de 800m2 té grans espais on els nostres pacients se senten còmodes.
El CeraRoot CLINC està adaptat per a persones de mobilitat reduïda i està situat a la planta baixa sense obstacles arquitectònics.

 

A CeraRoot CLINIC disposem dels sistemes de restauració cad/cam més avançats com el CEREC. Amb aquest sistema, una càmera intraoral 3D captura l'àrea de la dent per restaurar. A continuació, es crea la restauració virtual de dents amb el software cad/cam i es transfereix a una fresadora per a la producció immediata. La restauració ceràmica acabada s'insereix a la boca un moment més tard. www.cerec.com

 

Romexis de Planmeca és una suite de software avançada que proporciona un ric conjunt d'eines per satisfer els requisits d'imatge de metges. Podem visualitzar l'os disponible i planificar la posició òptima de l'implant. Finalment, es fa una guia quirúrgica amb una impressora 3D.

 

Amb la impressió 3D podem utilitzar diferents materials per produir guies i models quirúrgics fets a mida en la nostra pràctica. La qualitat i la precisió d'aquests dispositius impresos són molt més alts que els dispositius fabricats a mà.